Plesna škola LA TYNKO LaTynko

Plesna škola LA TYNKO

Plesna škola započinje sa radom 2015. godine, i ponosi se profesionalnim timom koji vam omogućuje plesni užitak i zabavu, kako za početnike, rekreativce, tako i za one naprednije. Naš najvažniji prioritet ste Vi, polaznici. Vjerujemo u naše opsežno iskustvo i povodimo se najvišim standardima koji garantiraju kvalitetnu edukaciju kroz profesionalan pristup, ali i vrhunsku zabavu. Dodatno, naše vjerne polaznike nagrađujemo kroz razne aktivnosti unutar i izvan plesne škole, ali i kroz besplatne radionice i plesne tečajeve. Vaše zadovoljstvo razinom edukacije i stečenim znanjem je naša najveća nagrada. Uz pojedinačne plesne stilove kao što su Moderni trbušni ples, Barre Pilates i Moderni freestyle ples, nudimo vam i jogu, zatim društvenene plesove u paru – Standardne (engleski valcer, bečki valcer, foxtrot, tango, discofox) i Latinsko-američke plesove (samba, rumba, cha cha cha, jive), pa sve do moderne Salse, senzualne Bachate i Kizombe. Redovni plesni tečajevi održavaju se ne samo za odrasle već i za umirovljenike, te djecu od najranije školske dobi (Moderni freestyle ples, Balet, Hip hop, Standardni i Latinsko-američki plesovi). Nekoliko puta godišnje plesna škola La Tynko organizira plesnu izložbu, u kojoj izlažu i nastupaju svi zainteresirani polaznici plesne škole La Tynko i Ateliera Sellier, pokazujući svoja postignuća kroz grupne koreografije i kroz ostvareni kreativni rad. Na ovoj plesnoj izložbi se, uz profesionalno fotografiranje događaja, družimo, zabavljamo, smijemo i slavimo završavajući sa jednom školskom cjelinom. Pozivamo Vas da nam se pridružite i da nova iskustva i prve korake napravite sa nama. Dovoljna je volja, i uz Vaše prve korake mi ćemo Vam izmamiti osmjeh na lice!

Upoznajte La Tynko tim

Dorotea Tuškan

Voditeljica plesne škole

Glavna i odgovorna za organizaciju i administraciju plesne škole. Komunikativna i uvijek nasmješena!

Sanja Kekelj

Instruktorica plesa

Instruktorica Modernog Freestyle Plesa za djecu, mlade i odrasle. Vesela i puna optimizma!

Josip Šimetin

Instruktor plesa

Instruktor Društvenih i Latinsko-američkih Plesova za djecu, mlade i odrasle. Simpatičan i pozitivan lik!

Luka Halić

Instruktor plesa

Instruktor Društvenih i Latinsko-američkih Plesova za djecu, mlade i odrasle. Genijalac!

Ruta Juriša

Instruktorica plesa

Instruktorica Salse, Bachate i Kizombe. Prekrasna i talentirana!

Branko Juriša

Instruktor plesa

Instruktor Salse, Bachate i Kizombe. Genijalac pun pozitivne energije!

Magdalena Gašpar

Instruktorica plesa

Instruktor Modernog Freestyel plesa, Hip hopa, Baleta i Barre pilatesa za djecu, mlade i odrasle. Komunikativna, vesela i uporna...

Paula Drenški

Instruktorica plesa

Instruktorica Društvenih i Latinsko-američkih Plesova za djecu, mlade i odrasle i Latino Fitness-a , pozitivna i puna pozitivne energije!

Lea Milanović

Instruktorica plesa

Instruktorica Modernog Trbušnog Plesa. Stroga, ali pravedna!

Tražimo nove instruktore

Instruktore Joge

Side Košutić 2, 10090 Zagreb
info@plesna-skola.hr
CV, Zamolba

Tražimo INSTRUKTORE JOGE za odrasle. Molimo sve zamolbe i CV poslati na jedan od niže navedenih kontakata. Povratnu informaciju i termin za predstavljanje šaljemo nakon što pregledamo CV.

Instruktore Tanga

Side Košutić 2, 10090 Zagreb
info@plesna-skola.hr
CV, Zamolba

Tražimo INSTRUKTORE TANGA za odrasle. Molimo sve zamolbe i CV poslati na jedan od niže navedenih kontakata. Povratnu informaciju i termin za predstavljanje šaljemo nakon što pregledamo CV.