• PLESNI TEČAJ ZA DJECU I PLESNA ŠKOLA "THE"

NAJVAŽNIJE INFORMACIJE

Plesni tečajevi za djecu! Osim plesova za odrasle, u ponudi imamo i plesne tečajeve za djecu! Dvije su skupine – dječja (od 5- 10 godina) i tinejdžerska skupina (od 11-16 godina).
Od plesova za djecu nudimo: Moderni trbušni ples, Polinezijski Hula ples, Moderni freestyle ples, Balet i plesove u paru – Društvene plesove (standardni i latinsko-američki plesovi). Poznato je da je ples idealna aktivnost za djecu iz više razloga. Ples kod djece potiče kreativnost, radoznalost, želju za učenjem i napredovanjem. Na tečajevima plesa djeca uče „timski rad“, zajedno svladavanje novih plesnih zadataka. Osim toga, važno je napomenuti da djeci mora biti ugodno i zabavno na tečaju, pa prema tome pažnju više posvećujemo plesanju kroz igru, upoznavanje i druženje. Ples pogoduje držanju tijela, razvijanju motoričkih sposobnosti, razvijanju umjetničkog razmišljanja i još mnogo stvari koje će im kasnije u životu zasigurno biti od pomoći.Sa veseljem očekujemo Vas i Vaše najmlađe da nam se obratite s povjerenjem i da proplešete s nama! Za održavanje plesnih tečajeva za djecu, minimalni broj polaznika po tečaju je 4-6 djece.

VAŠI INSTRUKTORI PLESA

Kristina Legin
Kristina LeginInstruktorica plesa
Balet, Barre Pilates, Moderni Freestyle ples
Luka Halić
Luka HalićInstruktor plesa
Društveni plesove u paru – standardni (engleski valcer, bečki valcer, foxtrot, tango), latinsko-američki plesovi (samba, rumba, cha cha cha, jive) i salsa, bachata, kizomba