Latino Fitness LaTynko

Latino Fitness

Latino fitness je spoj fitness vježbi i koraka iz latino- američkih plesova kao što su salsa, cha-cha-cha i samba. Koraci i vježbe se izvode na ritmove latino glazbe. Tečaj je formiran kao srednje do visoko zahtjevan kardio trening namijenjen postizanju kondicije i oblikovanju tijela uz učenje plesnih koraka koji se kasnije mogu primijeniti i u latino američkim plesovima u paru.

Jedna od glavnih prednosti ovakve vrste tjelovježbe je njezina raznolikost i istovremeno tjelesna i mentalna angažiranost. Za vrijeme tjelovježbe nema dosadnog repetativnog izvođenja jedne te iste vježbe, glazba i koreografija su kreativne i mijenjaju se iz sata u sat. Osim što aktivno vježbate tijelo i vaš mozak je stalno aktivan. Koraci su zabavni, a latino muzika potiče dobro raspoloženje. Naš cilj je stvoriti pozitivnu atmosferu u kojoj poželite plesati čim muzika krene i ne stati dok god svira.

Ako želite dovesti svoje tijelo u formu; ako vas zanima ples, želite usvojiti neke od osnovnih koraka poznatih društvenih plesova, ali se još niste odlučili na pohađanje plesnih tečajeva društvenog plesa; ili ako samo želite s prijateljima uživati u dobroj glazbi i kretati se, ovo je pravi tečaj za vas!

Struktura tečaja

Trening započinje sa 10-ak minuta zagrijavanja i početnog istezanja. Nakon toga slijedi intenzivna plesna kardio tjelovježba, učenje novih koraka i vježbanje na koreografiju. Za kraj se 10-ak minuta izvode vježbe istezanja i opuštanja.

Oprema i priprema za sat

Od obuče se preporučaju udobne tenisice. Donji dio trenirke ili tajice i udobna majica ili top koji ne ograničavaju kretanje

Cijene tečajeva:

Termini tečajeva:

Facebook