Najčešća pitanja i odgovori LaTynko
Svakako! Ukoliko se upisujete sa jednim članom obitelji možete ostvariti popust od 20%, a ukoliko se upišete sa dva, tri ili više članova obitelji ostvarujete 30% popusta.
Na sve navedene tečajve možete se upisati i ako nemate partnera / partnericu. Plesna škola LaTynko upisuje jednak broj muških i ženskih polaznika kako bi svatko imao plesnoga para.
Za sve je potrebno vrijeme pa preporučujemo strpljivost i upornost kako biste se mogli opustiti u plesu. To može biti tečaj Joge, Barre pilates, Trbušni ples, Salsa, Bachata, Kizomba.. Samo budite uporni!
Na kraju svakoga semestra organiziramo dan druženja i plesnu priredbu u kojoj kao član Plesne škole LaTynko možete sudjelovati. Na kraju plesne izvedbe, kao član Plesne škole LaTynko dobivate diplomu.
Treninzi se plaćaju za 4 dolaska. Molimo da se držite termina treninga prema rasporedu jer nije moguće prebaciti neiskorištene termine u idući mjesec.
Nema problema, tu smo da vas naučimo plesati pravilno, samo se opustite!
Barre pilates je spoj vježbi koji kombinira balet i pilates u jednome. Barre je naziv za stacionarni rukohvat / baletni štap koji pruža potporu osobama tijekom različitih vrsta vježbanja. Rukohvat / baletni štap se koristi u baletnim vježbama i za zagrijavanje, no također se koristi za zagrijavanja u drugim vrstama plesa, kao i općenito fitness programa.
Za trening Trbušnoga plesa ne trebate imati kostim, osim ako ćete u budućnosti imati pravi nastup pred publikom. U tom slučaju možemo pomoći sa posudbom kostima. Na tečaj Trbušnoga plesa obucite laganu i udobnu odjeću koja vas neće sputavati.
Za trening Baleta ili Joge ili Barre pilatesa ili bilo kojeg drugog oblika vježbanja obucite ono u čemu se osjećate najugodnije. To može biti sportska ili casual lagana odjeća i obuća u kojoj se nećete osjećati sputano.