Plesna škola LA TYNKO LaTynko

Plesna škola LA TYNKO

Plesna škola La Tynko započinje sa radom 2015.godine s ciljem održavanja raznovrsnih plesnih tečajeva za sve dobne skupine od predškolske dobi do umirovljenika. Naše grupe su bazirane na manjem broju polaznika pri čemu se treneri mogu fokusirati na napredak svakog pojedinca i prilagoditi tempo i zahtjevnost sata svakoj grupi. Od osnutka pa do danas naglasak je bio na Modernom freestyle plesu i društvenim plesovima: standardni (engleski valcer, bečki valcer, foxtrot, tango), latin (samba, rumba, cha cha cha, jive), popularnoj salsi, senzualnoj bachati i kizombi. Također, stalno nastojimo obogatiti naš program i upoznati polaznike s novim, zanimljivim i egzotičnim plesnim stilovima. Tako smo do sada imali tečajeve i radionice modernog trbušnog plesa, polinezijskog hula plesa, afro dancea i dr., a prema željama polaznika trudimo se organizirati i druge plesne poduke. Osim redovnih plesnih tečajeva, našim klijentima omogućujemo i individualnu plesnu poduku, organiziramo plesne show nastupe za različite prigode poput svadbi, teambuildinga, godišnjica i sl. Kao posebnost u našem poslovanju izdvajamo projekt Prvi ples- posebno osmišljene pakete individualne plesne poduke, koreografije i dodatnih usluga (profesionalnog make-upa, fotografije, izrade portreta) prilagođene potrebama mladenaca. Svima želimo osigurati ugodno i zabavno plesno iskustvo i potaknuti Vas na cjeloživotno uživanje u plesu. Veselimo se novim polaznicima!

Martina Sedlar

Vlasnica škole

Tražimo nove instruktore

Instruktore Joge

Trebež 20, 10090 Zagreb
info@plesna-skola.hr
CV, Zamolba

Tražimo INSTRUKTORE JOGE za odrasle. Molimo sve zamolbe i CV poslati na jedan od niže navedenih kontakata. Povratnu informaciju i termin za predstavljanje šaljemo nakon što pregledamo CV.

Instruktore Tanga

Trebež 20, 10090 Zagreb
info@plesna-skola.hr
CV, Zamolba

Tražimo INSTRUKTORE TANGA za odrasle. Molimo sve zamolbe i CV poslati na jedan od niže navedenih kontakata. Povratnu informaciju i termin za predstavljanje šaljemo nakon što pregledamo CV.