Rekreacija 50+ LaTynko

Rekreacija 50+

Naš program rekreacije za odrasle predviđen je
za odrasle i starije osobe koje se nikada nisu bavile tjelovježbom, ali i za sve one koji su neko vrijeme bili neaktivni i žele se ponovno baviti tjelovježbom i u konačnici ispuniti svoj dan i zdravije živjeti. Ovaj trening sastoji se od 5-10 minuta razgibavanja i zagrijavanja, zatim 45 minuta tjelovježbe i 5-10 minuta smirivanja i opuštanja. Vrijeme tjelovježbe je ispunjeno kružnim treningom sa blagim opterećenjem;
7 stanica, na svakoj stanici različita vježba, 8-12 ponavljanja svake vježbe, 5 krugova (iste vježbe 5 krugova ili svaki krug nove vježbe).

Ovo je idealna vrsta aktivnosti za starije ljude, sa mnogobrojnim pozitivnim učincima na tijelo i duh. Ovakav trening pospješuje cirkulaciju, ispravlja držanje, čuva vaše zdravlje i čini vas sretnijima, a sve to u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi, sa dragim i profesionalnim trenerima koji će sa posebnom pažnjom usmjeravati vaš napredak.

 

Struktura tečaja

Trening započinje sa 5-10 minuta zagrijavanja i početnog istezanja. Nakon toga slijedi 45 minuta tjelovježbe, a za kraj se 5-10 minuta izvode vježbe istezanja i opuštanja.

Oprema i priprema za sat

Na ovaj trening ponesite odjeću u kojoj se osjećate najudobnije. To može biti donji dio trenirke ili tajice, te udobna majica ili top koji ne ograničavaju kretanje. Također, ponesite udobne, čiste i lagane tenisice i čarapice.

Cijene tečajeva:

Termini tečajeva:

Facebook